Over ons - Ton Nam Thai
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,non-logged-in,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

WIE ZIJN WIJ

Pae en Jeroen zijn de eigenaren van Ton Nam Thai. Pae is op haar 14e met professioneel koken gestart in het restaurant van haar tante in Udon Tani (Thailand). Hier heeft Pae alle basisvaardigheden geleerd en is haar liefde voor koken ontstaan.

 

In 2009 is Pae naar Nederland verhuisd en enkele jaren later hebben Pae en Jeroen elkaar leren kennen. Jeroen was onder de indruk van de kookkunsten van Pae en heeft haar vervolgens gestimuleerd om het professioneel koken weer op te pakken. De afgelopen jaren heeft Pae in verschillende Thaise restaurants gewerkt en bloeide de liefde voor koken weer helemaal op.

 

Jeroen heeft altijd in het bedrijfsleven gewerkt en was in 2017 toe aan een nieuwe uitdaging. In het voorjaar van 2017 ontstond dan ook het plan om samen een restaurant te beginnen.

 

Na een periode van oriëntatie en een hoop voorbereidingen hebben Pae en Jeroen 16 januari 2018 de deuren van Ton Nam Thai in Meppel officieel geopend!

 

Samen met ons vaste team bestaande uit Luksorn (kok) en Kob (gastheer) willen wij onze gasten een totaalbeleving aanbieden.

 

Genieten van authentieke Thaise gerechten in een modern en gezellige omgeving!

a
a
a
a
a